Inkooporganisatie voor
de retailsector.

Interring B.V. organiseert samen met aangesloten retailers de inkoop voor producten onderverdeeld in de assortimentsgroepen Wonen, Speelgoed, Tuinmeubel, Huishoud en Luxe/Kerst. Doordat wij onze deelnemers betrekken bij het inkoopproces kunnen we op professionele en transparante wijze commerciële collecties samenstellen tegen zo gunstig mogelijke condities. Interring B.V. regelt het orderproces en draagt zorg voor tijdige levering en transport.

Onze inkoopcommissie bezoekt regelmatig nationale en internationale beurzen en leveranciers om voor onze deelnemers commerciële collecties samen te stellen. Doordat Interring B.V. voor een grote groep deelnemers inkoopt is het mogelijk om wereldwijd direct bij fabrikanten te bestellen tegen gunstige condities.

Voor onze deelnemers organiseren wij een aantal keren per jaar inkoopdagen in onze showroom. Hier wordt de collectie gepresenteerd en wordt de marketing besproken.

Onze folders zijn onderscheidend en een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij hebben eigen vormgevers in huis en werken nauw samen met een vast team van fotografen en stylisten. Tevens bieden we ondersteuning in de vorm van beeldmateriaal voor in de winkels in allerlei vormen en maten. Wilt u onze folders inzien? Klik dan op de pagina van één van onze assortimentsgroepen.

Zelfstandige ondernemers die met ons samenwerken ondervinden onderstaande voordelen:

  • Ontzorgen: meer aandacht voor eigen kernactiviteiten.
  • Inkoopvoorwaarden: betere condities en voorwaarden bij leveranciers.
  • Import artikelen: mogelijkheid om te importeren uit het Verre Oosten door gezamenlijk containers in te kopen.
  • Kennis delen en netwerken: contact met andere aangesloten ondernemers tijdens inkoopdagen.
  • Gezamenlijk marketing activiteiten ontplooien: zowel offline als online.